Wauw, wat een fantastisch sportjaar! Hoewel de zomer in aantocht is, gaat het team van VKMZ niet op zijn lauweren rusten. De afgelopen weken timmerden we gretig aan de toekomstplannen van de club die we nu met jullie delen!

Thai boks en Engelse boks zijn dé inspiratiebron van onze lessen op de maandagavond. We merken dat jullie bijzonder enthousiast zijn over dit aanbod waardoor we een versnelling hoger schakelen. Vanaf nu worden de lessen ingedeeld voor gevorderden en beginners. 

De lessen van de maandag gaan voor de doorwinterde boksers door van 18:00 tot 20:00. Beginners leven zich volledig uit van 19:30 tot 21:00. Ohja, je moet geen schrik hebben van blessures! Zoals steeds gaat het hier niet om full contact en is de kans op gewonden zo goed als onbestaande. De nadruk van deze lessen ligt op de techniek en de fitheid van elke individuele bokser. Jawel, deze intensieve lessen focussen zich op fitness boks. Laat die calorieën er maar afvliegen 😉👊🏻.

Vanaf het nieuwe sportjaar (september) verhuist onze trainingslocatie van locatie en trainingsmoment. De maandag wordt ingeruild voor de dinsdag en alle boksacties vinden vanaf dan plaats in Gentbrugge (Gentbruggekouter 11, 9050 Gentbrugge). 

Wees gerust, jouw portie sport op de maandag blijft gegarandeerd. De verdedigingstrainingen rond Krav Maga vinden vanaf september altijd plaats in de sporthal van de Bourgoyen (Driepikkelstraat 30, 9000 Gent). Beiden gaan door van 20:00 tot 22:00. 

Samengevat ziet jouw sportweek er van september zo uit:

  • Maandagavond: Krav Maga in sporthal Bourgoyen van 20:00 tot 22:00
  • Dinsdagavond: (Fitness) Boks in Gentbrugge van 18:00 tot 20:00 voor gevorderden en van 19:30 tot 21:00
  • Woensdagavond: Krav Maga in sporthal Bourgoyen van 20:00 tot 22:00
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *