Op de drempel van het Nieuwe Jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen, de inzet en mooie sportieve momenten van het voorbije jaar. Wij wensen u dan ook Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Mocht je met vragen zitten, aarzel dan niet om ons te contacteren! Vergeet ook niet om mee te doen met onze Giveaway en maak kans op een sportief kado’tje!

vzw VKMZ doet een ongeloofelijke deal voor Black Friday!

Vraag voor 02/12/2019 je gratis proeflessen aan en wanneer je beslist om tijdens of na de proeflessen lid te worden, ontvang je ons getrouwheidspakket cadeau bovenop jouw starterspakket! Dat zijn maar liefst 15 gratis lessen ter waarde van € 50, bruikbaar tijdens alle lesmomenten en op alle locaties.

Ben je al lid? Dan blijf je niet in de kou staan! Wanneer jij tijdens deze Black Friday Deal iemand aanbrengt die tijdens of na de proeflessen lid wordt, ontvang je maar liefst hetzelfde getrouwheidspakket cadeau!

Aarzel dus niet langer en contacteer ons! Vergeet zeker niet de code BFD2019 te vermelden in jouw bericht!

Tot binnenkort!

De vakantie zit er bijna op. Wij kijken uit naar de start van de trainingen.

Vanaf maandag 02 september 2019 van 20.00 u tot 22.00 u gaan de trainingen in de sporthal Bourgoyen twee wekelijks door:

  • Maandag van 20.00 tot 22.00 u
  • Woensdag van 20.00 tot 22.00 u

De trainingen op Gentbrugge starten :

Dinsdag 17 september van 19.00 tot 21.00 u

Wauw, wat een fantastisch sportjaar! Hoewel de zomer in aantocht is, gaat het team van VKMZ niet op zijn lauweren rusten. De afgelopen weken timmerden we gretig aan de toekomstplannen van de club die we nu met jullie delen!

Thai boks en Engelse boks zijn dé inspiratiebron van onze lessen op de maandagavond. We merken dat jullie bijzonder enthousiast zijn over dit aanbod waardoor we een versnelling hoger schakelen. Vanaf nu worden de lessen ingedeeld voor gevorderden en beginners. 

De lessen van de maandag gaan voor de doorwinterde boksers door van 18:00 tot 20:00. Beginners leven zich volledig uit van 19:30 tot 21:00. Ohja, je moet geen schrik hebben van blessures! Zoals steeds gaat het hier niet om full contact en is de kans op gewonden zo goed als onbestaande. De nadruk van deze lessen ligt op de techniek en de fitheid van elke individuele bokser. Jawel, deze intensieve lessen focussen zich op fitness boks. Laat die calorieën er maar afvliegen 😉👊🏻.

Vanaf het nieuwe sportjaar (september) verhuist onze trainingslocatie van locatie en trainingsmoment. De maandag wordt ingeruild voor de dinsdag en alle boksacties vinden vanaf dan plaats in Gentbrugge (Gentbruggekouter 11, 9050 Gentbrugge). 

Wees gerust, jouw portie sport op de maandag blijft gegarandeerd. De verdedigingstrainingen rond Krav Maga vinden vanaf september altijd plaats in de sporthal van de Bourgoyen (Driepikkelstraat 30, 9000 Gent). Beiden gaan door van 20:00 tot 22:00. 

Samengevat ziet jouw sportweek er van september zo uit:

  • Maandagavond: Krav Maga in sporthal Bourgoyen van 20:00 tot 22:00
  • Dinsdagavond: (Fitness) Boks in Gentbrugge van 18:00 tot 20:00 voor gevorderden en van 19:30 tot 21:00
  • Woensdagavond: Krav Maga in sporthal Bourgoyen van 20:00 tot 22:00

Om de sportievelingen binnen de VKMZ nog beter te kunnen begeleiden worden vanaf nu op maandagavond de gevorderden en de starters gescheiden.

De gevorderden starten om 18.00 u met de training. Nieuwe leden en initiatielessen krijgen vanaf 19,30 u aangepaste en intensieve begeleiding. Training op maat om nog meer aan jullie verwachtingen te voldoen dankzij de inzet van lesgever Filip.

De initiatie bij schietclub the chapel was een verrijkende ervaring en motiverend naar de toekomst toe. De leden leerden meer de gevaren van een wapen kennen en staan een stapje dichter bij de realiteit.

Het waren leerrijke uurtjes en de groep toonde veel interesse.

Dank aan alle deelnemers die er een geslaagd event van maakten.

Dank aan schietclub the chapel om deze schietinitiatie mogelijk te maken.

 

 

         

 

Het is bijna zover! Op zaterdag 17 februari viert VKMZ feest samen met jullie. Omdat we zeker willen zijn dat jullie niet aan de verkeerde deur staan, geven we hieronder nog een kort overzicht met alle details.

Zaterdag openen we om 19:00 onze deuren. Waar is dat dan specifiek? Zoals gezegd gaat het evenement door in het WZC Heiveld (Antwerpsesteenweg 776, 9040 Sint Amandsberg). Maar opgelet, we hebben nog een lastminute wijziging doorgevoerd. Het feest vindt plaats in de cafetaria en niet in de kapel, jouw aureooltje kan je dus thuis laten!

Heb je jou niet ingeschreven, maar wil je toch genieten van de gezelligheid? Dan kan je toch deelnemen! We openen (nog eens) de deuren vanaf 21:00 waardoor alle leden welkom zijn om te klinken op mooie sportmomenten in de toekomst.

Breng je dans(sport)benen maar mee en tot zaterdag!

 

Gisteren ging de Gregobushtrailrun door.

Dank aan alle deelnemers en leden die een bijdrage leverden.

Niets is leuker dan cadeautjes uitdelen.

Binnenkort feestperiode!

De VKMZ wil zijn leden verwennen en belonen.

Verwennen met grensverleggende trainingen en belonen met gratis beurtenkaart sur ce site.

Elk lid dat tussen 1 december 2017 en 31 januari 2018 een nieuw ingeschreven lid aanbrengt krijgt een 10 beurtenkaart cadeau.

Alle nieuw ingeschreven leden van deze periode komen in aanmerking voor het winnen van :

  • Een starterspakket
  • Een hoodie van de VKMZ
  • Een T-shirt van de VKMZ