Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #1945
   Alice
   Deelnemer

   Het is bijna zover! Op zaterdag 17 februari viert VKMZ feest samen met jullie. Omdat we zeker willen zijn dat jullie niet aan de verkeerde deur staan, geven we hieronder nog een kort overzicht met alle details.

   Zaterdag openen we om 19:00 onze deuren. Waar is dat dan specifiek? Zoals gezegd gaat het evenement door in het WZC Heiveld (Antwerpsesteenweg 776, 9040 Sint Amandsberg). Maar opgelet, we hebben nog een lastminute wijziging doorgevoerd. Het feest vindt plaats in de cafetaria en niet in de kapel, jouw aureooltje kan je dus thuis laten!

   Ohja! Voor we het vergeten: heb je nog niet betaald, dan breng je het bedrag gepast cash mee naar het evenement. Alice zal dit ter plaatse met jou afrekenen.

   Voor de drank na de receptie zijn er zoals vorig jaar drankkaarten van vijf en tien euro te koop. Gelieve zoveel mogelijk gepast cash mee te hebben voor een vlot verloop.

   Heb je jou niet ingeschreven, maar wil je toch genieten van de gezelligheid? Dan kan je toch deelnemen! We openen (nog eens) de deuren vanaf 21:00 waardoor iedereen welkom is om te klinken op mooie sportmomenten in de toekomst.

   Breng je dans(sport)benen maar mee en tot zaterdag!

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.