Trainen met gezond verstand.

Het nieuwe seizoen start vanaf woensdag 8 september

We rekenen op het ‘gezond verstand’ van onze medemens. Een slagzin die misschien wel iets te veel gebruikt is geweest de afgelopen weken. Om het concept te concretiseren nemen we een aantal maatregelen om de training aangenaam en veilig te laten verlopen voor iedereen:

  • We trainen in kleine groepen en vormen duo’s. Je blijft met dezelfde partner werken gedurende de hele training. Nog beter: je blijft bij dezelfde partner ook voor de toekomstige trainingen.
  • De trainingen gebeuren met een mondmasker. Idealiter een FFP2-exemplaar, op zijn minst een chirurgisch of een stoffen masker met filter. Het mondmasker moet correct gedragen worden (over mond én neus). Geen mondmasker mee? Dan kan je bij uitzondering één bekomen van de club.
  • Voor de start van de training moet elk lid de handen ontsmetten.
  • Voor de opwarming verwachten we een afstand van 1,5 meter tussen alle leden om de veiligheid van elk lid te garanderen.

Zin om deel te nemen aan een training?

Dan moet je jou op voorhand inschrijven zodat we zicht hebben op het aantal deelnemers en ieders veiligheid kunnen garanderen. Daarnaast zijn er minstens zes inschrijvingen nodig om een training haalbaar te maken. Deze regel blijft van toepassing tot wanneer er tegenbericht komt.

Registreren gebeurt ten laatste een week op voorhand.

Voorbeeld: je wilt woensdag 8 september deelnemen aan de training? Je schrijft je ten laatste in op woensdag 1 september.

De inschrijving kan gebeuren via het registratieformulier of door middel van een mail te sturen naar info@vkmz.be.